vineri, 4 ianuarie 2013

SOC ! :))

Here I am..iar. Iar dupa o zi de munca de tot rahatu', cu clienti idioti si sefi si mai idioti. Totusi, sunt binedispus. Mai binedispus, mai mult ca aseara, cand v-am ingrozit cu doua postari triste ;)).

Deci, vreau sa-mi incep seara prin a va povesti inca o intamplare din copilaria mea. Pe cat de amuzanta, pe atat de jenanta. Insa dat fiind ca acest blog ma reprezinta, consider ca v-o pot impartasi. Deci, one upon a time..

Aveam 8 anisori. O iarna plina de zapada moale, un cancer pe care il simteai si in calcaie. Doi copilasi afara, la poarta. Eu si vecinica mea, Adriana. Ea avea 6 ani, o fetita zglobie si frumusica pe deasupra. Mare bunaciune ce a devenit. In fine, sa lasam subiectivismul deoparte :)). Ne jucam in poarta ei, cu zapada, construiam mare casa de omat sa isi puna ea papuselele in ea. La un moment dat, fetitei ii vine sa faca peepee. Cum eram mici, sfiala nu isi gasise inca locul in mintile noastre. Totusi, cu un gest de buna purtare, intra in curte si se apleaca langa gardulet. Buna purtare nu era insa comuna, deoarece eu mi-am aruncat ochii ca un soim flamand printre scandurile de la gard. Se apleaca, isi da cele 3 perechi de pantalonasi jos, isi descopera funduletu' ala care la acel moment nu-mi trezea nici un interes, spre deosebire de acum..si..SOC!
Raman stupefiat, ingrozit!! Adriana mea nu avea...extensie. In impresia mea de copilandru, toata lumea, necontant ca e fetita sau baietel..trebuia sa aiba la fel ca mine. Si soc! ea nu avea!
Am inceput sa plang mai instant ca nessu', m-am ridicat si am fugit in casa, la mami, care isi bea cafeaua linistita cu o buna prietena. Speriat ca un chinez care a descoperit-o pe Godzilla in noptiera lui, am alergat in bratele mamei, plangand. Mama, speriata bineinteles, ma intreaba ce am patit. Atunci am dat replica care ma face sa rad de fiecare data cand mi-o intiparesc in minte. Acea replica pe care Adriana mi-o arunca in fata de fiecare data cand ne intalnim. Acea replica , care sper sa te faca sa zambesti :

"Mamiiii, Adriana si-a rupt puta in gard!!"

Mama, masca. Prietena mamei, si mai masca. Dupa 2-3 secunde in care au procesat idiotenia pe care am spus-o, a inceput un tandem de rasete isterice care pareau sa nu se mai opreasca. Au ras cu lacrimi. Eu stupefiat, am incercat tot ce s-a intamplat, cum vecinica s-a aplecat si eu nu am vazut extensia..insa nimic. Dupa a urma o mica discutie in care mama mi-a explicat foarte serios cum barza aduce fetitele si barzoii aduc baieteii si de aceea baietii au ce fetele nu au. Am inteles pe moment. Totusi, cateva zile nu am mai iesit afara cu vecinica mea. Mi-e frica..cumva..sa nu ma apuce pipiliceala si pe mine, si sa pierd si eu ce aveam mai de pret. Dupa un timp, am uitat normal. Si mi-am continuat viata, jucandu-ma in continuare in zapada cu prietena mea frumoasa.

Acum imi amintesc cu pllacere intamplarea...insa at a fost o experienta care ma marcase pe moment. M-am lovit de realitate. Bine macar ca mama m-a lamurit cu barza si barzoiu.

The End .

Un comentariu: