miercuri, 2 ianuarie 2013

Just..funny :)

Si pentru ca este inceputul acestui blog, o sa fac o exceptie azi si o sa va scriu o a 3a postare, pentru ca mi-am pus in gand sa pun 2/zi.
Este vorba de o intamplare amuzanta din exterior, dar care pe mine m-a iritat in ultimul hal.

Eram in mirificul RATB 385, pe la 8 dimineata, indreptandu-ma spre munca. In bus eram pe putin 100 de persoane, toti ingramaditi ca intr-o conserva gata se explodeze(bucurestenii stiu ce zic). In fata mea, o doamna care avea in jur de 40-50 de ani, imbracata elegand, cu niste ghetute pufoase in picioare si o coafura asemanatoare unui mop folosit, care NU AVEA STARE. Se misca, dadea din coate, mai pipaia poseta, mai intindea mana spre usa etc. Cu alte cuvinte, avea limbrici.
Toate acestea nu m-ar fi deranjat deloc, fiind obisnuit. Insa ceea ce ma deranja la culme este ca ma calca. Eu nu suport sa fiu atins macar pe adidasi, iar aceasta doamna puteam sa zic ca-mi face in ciuda. La un moment dat m-am enervat, iar in continuare o sa va introduc dialogul scurt pe care l-am avut. Bineinteles, impoertinentul de mine a inceput :

-Doamna nu va suparati, am fata de cantar?
-(mirata si cu un zambet ironic) De ce puiule?
-Pai la cat m-ati calcat, daca imi bagati o fisa in gura va spun si cate kg aveti!
-(iritata) Nu fi nesimtit copile, nu este vina mea, vezi doar ce este in autobuzu' asta.
-(nervos) Pai si daca autobuzu e plin, trebuie sa dansati salsa pe picioarele mele??
-Dar nici nu te-am atins!
-Doamna, mi-ati facut adidasii piure. Cand cobor, pot sa va iau lejer marimea la picior de pe adidasii mei.
-Esti impertinent!
-NU! Sunt calm inca. Va rog sa va mutati locul de langa mine, sau la prima coborati.

Stimabila doamna s-a mutat cu 1m mai in fata, permitandu-mi astfel sa ii admir opera. Adidasii mei aratau ca ghetele unui soldat din al doilea razboi mondial. Oftica era amplificata pt ca ii si spalasem fix cu o seara inainte. Mi-am bagat castile in urechi, am ajuns la job si am pierdut jumatate de ora stergandu-i. Doar pt ca draguta doamna nu a avut bunul simt sa stea intr-un loc. Trebuia sa-i recomand un veterinar.

Tin sa mentionez ca aceasta intamplare este reala, oricat mi-as fi dorit eu sa nu fie. Acum zambesc cand imi aduc aminte, insa in acele momente fierbeam de nervi. Nu va doresc!

7 comentarii:

  1. Super Amuzant..:)) Trebuia sai fi zis.." Cucoana.. cu par de Mop... miscativa formele un metru..pentru ca imi stricati adidasii..:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ceva in genu i-am spus..poate cu ceva mai mult sarcasm :))

      Ștergere
    2. :))) Off.. tin minte ca si eu cand am fost in tara acum 3 ani.. mi sa intamplat ceva asemanator dar cu o fusta alba lunga...:)) dar eu am tacut.. si iam zis dupa ce am coborat..:))

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. O zi de pomina ! Ai putea sa faci un scurt metraj cu intamplarea asta. :D

    Continua cu chestiile funny! ;)

    RăspundețiȘtergere