sâmbătă, 5 ianuarie 2013

El merita respectat .

Iata-ma din nou, putin mai devreme de data asta. Am descoperit inca un talent al zilelor noastre, un baiat ce detine magia cuvintelor, transformandu-le in rime menite sa atinca coarda sensibila a sufletului uman. Enjoy:

http://www.youtube.com/watch?v=Ce8wh0TFQsw&feature=youtu.be

Acest baiat al carui nume nu il cunosc, a fost ascultat de mine datorita Facebook-ului si a comunitatii DeMotival. M-a impresionat carisma de care da dovada, lipiciul pe care il are la globul ocular. Deasemenea, versurile descriu realistic viata reala, aspecte ce sunt intalnite zilnic de fiecare dintre noi. Diferenta insa este ca el le pune pe hartie, "home made", si merita sa aiba succes. Este un adevarat talent, zic eu.
Am ales sa il promovez pentru ca ma impresioneaza genul lui de persoane, cei care au "stand up-ul" necesar sa scuipe viata in ochi, sa isi exprime ideile in scris si vocal. Prinde la public, este un tip fara asteptari, dar cu reusite mari in viitor.
Il gasiti deasemenea aici : https://www.facebook.com/GADsBlog  , pentru orice aprecieri.

Haideti sa il incurajam pe acest tanar care ne va incanta auzul pe viitor. Sa nu pierdem din vedere talentele existente, care nu se tin in frigider.

Respect!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu