miercuri, 2 ianuarie 2013

Curajul merita scos in evidenta!

Si ca tot va spuneam ca voi promova aici tot ce mi se pare demn de apreciat, as dori sa va arat un video care m-a blocat de la 12, pana acum. Este vorba despre o fata de 15 ani, pe nume Andreea, Locuieste in comuna Facaeni, judetul Ialomita.(locul unde eu am crescut 19 ani). Fetita asta a decis sa posteze pe youtube un video in care ea danseaza pe o melodie, filmat in barul parintilor ei. Discutam aici despre un dubstep suberb, dansat foarte bine de aceasta domnisoara. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=WqtJTEdGwlw

Parerea mea despre acest video este una singura : SUPERB !.
Poate nu se misca perfect, poate decorul influenteaza negativ, insa faptul ca aceasta fata de 15 ani a decis sa danseze pe un dubstep si sa o faca foarte, foarte bine , m-a impresionat. Bravo Andreea, tine-o tot asa.
Eu nu sunt adeptul pustoaicelor care se dau in spectacol pe tot youtube-ul, facand 8-uri lipite de soba lu' mamaia. Insa a dansa pe dub la 15 ani, provenind dintr-un mediu in care maneaua lu' salam si live-u' lu' adrian copilu minune , fac legea, - asta este ceva de apreciat. Keep up the good work, Andreea. Si te asigur ca iti voi promova curajul! Te pup!.

3 comentarii:

  1. a fost vecina cu mine pustoaica... super tare dansul. foarte bun postul.... esti la blogroll la mine:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc. Intr-adevar, merita apreciata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar danseaza bine fata... intradevar este de admirat curajul ei.. pentru ca eu una nu as faceo..:))

    RăspundețiȘtergere