sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Calul :))

A 2a postare din seara asta va fi una amuzanta, sper eu. Dupa cum unii dintre voi stiti, eu lucrez la Vodafone. Un coleg de-al meu de la relatii clienti care lucreaza intr-un call-center, mi-a povestit o faza ciudata si hilara in acelasi timp. O sa v-o impartasesc si voua, sper doar sa va mai descretiti fruntile :).

Era o zi normala de munca, plina de clienti nemultumiti de facturi, telefoane, internet etc. La un moment dat, ii intra un apel. La capatul celalalt, o doamna. O sa va expun dialogul dintre agentul Vodafone si stimabila clienta :

-Buna ziua, ati sunat la Vodafone, cu ce va pot fi de folos?
-Domne, uite cum sta treaba, eu mi-am cumparat ieri un telefon de la voi din magazin, si de fiecare data cand incerc sa sun pe cineva, imi apare un cal pe ecran!

(Agentul s-a blocat. Tot ce vedea era o imagine cu un cal alb, mare si maiestuos, care aparea pe ecranul clientului. Nu intelegea de ce se intampla asta, ce setari or fi in neregula cu telefonul. Situatia il depasea, dar totusi a continuat)

-Doamna, ce cal?! Cum adica va apare un cal?!
-Da domne, ce nu intelegeti?! E un cal! Vreau sa sun si apare calu'!
-Dar poate aveti imaginea de fundal cu un cal..poate profilul apelului este transparent si calul se intrevede in apel. Asa este?
-Nu domne! Pe ecran am o floare! Mai bine spuneti-mi cum scap de calu' asta.
-Asteptati putin va rog...

(Agentul a pus clientul pe hold pentru a intreba colegii de langa el. Dupa numai o secunda insa, izbucneste in ras si inchide apelul)

Va intrebati oare de ce. Ei bine, stimati cititori, calul despre care vorbea clienta era defapt cuvantul "Call", care apare in mod normal la orice apel in momentul initierii acestuia. Dansa citea "call", nu stia ce inseamna si se panica.
Da, exista prostie de acest gen! Trebuie sa fii cel putin retardat mintal sa suni la relatii clienti pt problema asta. Acum o singura intrebare ma macina...o mai fi traind calul doamnei?

3 comentarii: